Veelzijdig Gebruik

FlipBelt staat bekend als de meest elitaire hardloopriem die er is, maar hij wordt ook veel gebruikt in de sportschool, op reis, tijdens het paardrijden, voor het dragen van medische hulpmiddelen zoals insulinepompen en epi-pennen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

 • Hardlopen

  Fanny packs, armbanden en de meeste hardloopzakken stuiteren en schuren. Ontdek waarom meer dan 2 miljoen hardlopers de voorkeur geven aan de perfecte eenvoud van de FlipBelt.

  Meer informatie 
 • Fitness

  Geen telefoons meer die uit je korte broek vallen of je portemonnee in je bh stoppen. FlipBelt is de beste manier om je spullen veilig op te bergen tijdens het sporten.

  Meer informatie 
 • Reizen

  Geldriemen, paspoorthouders en anti-pickpocket producten zijn lomp, oncomfortabel en onaantrekkelijk. Upgrade naar een FlipBelt voor je volgende avontuur.

  Meer informatie 
 • De FlipBelt fitnessriem is een alternatief voor lompe hardlooparmbanden en hardloopzakken. In tegenstelling tot deze oude oplossingen is de FlipBelt licht van gewicht, stuitert hij niet en passen er comfortabel AL je persoonlijke must-have items in. Het is de perfecte oplossing voor een veelheid aan toepassingen, waaronder fitness, medisch, reizen, lifestyle en meer. Draag je telefoon en sleutels tijdens het hardlopen of sporten en heb altijd je inhalator, EpiPen en diabetesbenodigdheden veilig binnen handbereik.

 • In de rekbare, platte zakken kun je gemakkelijk alles stoppen wat je nodig hebt tijdens het sporten of op reis. Neem je telefoon mee (ook grote telefoons zoals de iPhone 12 Pro Max en Pixel 4XL), sleutels, ID, pasjes, contant geld, medische apparaten, paspoorten en meer. Beter nog, deze items blijven veilig op hun plaats zitten zonder ongemakkelijk te stuiteren.