Veelgestelde vragen over de FlipBelt

Passen alle smartphones in een FlipBelt?

De FlipBelt is ruim 7,5 cm breed en er passen tot nu toe alle smartphones in op de Note 2 na. Sommige klanten gebruiken de belt wél probleemloos met de Note 2, maar wij vinden hem net iets aan de krappe kant. Als je een Otter Box of andere grote hoes om je telefoon hebt kan de FlipBelt ook wat krapper zitten. We raden onze klanten dan ook aan grote en rubberen hoezen te verwijderen. Twijfel je of de FlipBelt wat voor jou is? Maak dan gebruik van onze 100% niet tevreden geld terug beleid.

Is de FlipBelt waterdicht?

De FlipBelt is niet waterdicht, maar is gemaakt van een sneldrogende en ademende stof. Waterdichte stoffen kunnen het goed afvoeren van zweet tegenwerken waardoor er irritaties kunnen ontstaan. Als het regent raden wij aan de Flipbelt onder een laag kleding te dragen, bijvoorbeeld onder je jas. We raden onze klanten ook altijd aan hun smartphone in een plastic zakje te doen als ze activiteiten gaan beoefenen waarin ze erg zullen zweten.

Welke maat FlipBelt heb ik nodig?

De Flipbelt moet nauwsluitend zitten, maar niet strak. Voor meer informatie over maten, bekijk onze maattabel.

Is er een FlipBelt verkooppunt bij mij in de buurt?

Je kunt een volledige lijst met alle FlipBelt verkooppunten vinden op onze verkooppunten pagina.

Kan ik ook kleine of waardevolle spullen zoals losse munten en mijn telefoon meenemen in de FlipBelt?

Wanneer je FlipBelt op de juiste manier gebruikt zijn je spullen altijd veilig. Draag je vaak losgeld en andere waardevolle spullen mee? Bekijk dan de FlipBelt Zipper met een extra veilig ritsbaar zakje of de Zipper Wallet, een losse portemonee die perfect in de FlipBelt past en bevestigd kan worden aan het sleutelhaakje.

Helpt de FlipBelt mijn zichtbaarheid te verhogen?

Zowel de Classic als de Zipper FlipBelts hebben een reflecterend logo, maar voor optimale zichtbaarheid raden wij de FlipBelt Reflective aan. De FlipBelt Reflective heeft volledig rondom reflecterende 3M strips die helpen je zichtbaarheid te verhogen.

Passen er waterflessen in de FlipBelt?

Dit hangt zeer sterk af van de waterfles. Wil je een perfect passende oplossing? Bekijk dan de FlipBelt Water Bottles.

Kan ik mijn startnummer bevestigen aan de FlipBelt?

De makkelijkste oplossing om je startnummer aan je FlipBelt te bevestigen zijn de FlipBelt Bib Attachers.

Kruipt de FlipBelt omhoog?

Nee! Dit is het mooie van de FlipBelt. In tegenstelling tot andere hardloopriemen blijft de FlipBelt perfect op z´n plek. De FlipBelt is rondom volledig van kledingstof waardoor hij genoeg grip heeft en stabiel blijft zitten. Daarnaast is het belangrijk om de juiste maat te bestellen. Is de maat van de FlipBelt niet goed? Ruil hem om voor de juiste maat.