Hardloop spullen

Je gaat hardlopen maar weet niet waar je al je hardloop spullen moet laten? Maak kennis met de FlipBelt. Schuif de elastische band om je middel, schuif je telefoon, sleutels en geld erin en je bent klaar om te gaan. Voortaan is er geen gedoe meer met bewegende spullen en draag je al je must-haves bij je. De FlipBelt is verkrijgbaar in diverse varianten zodat er altijd een geschikt exemplaar voor je tussen zit. Zo is ons Classic model 7,5 centimeter breed. Vele afmetingen telefoons passen hier gemakkelijk in. Iets meer ruimte nodig? Kies dan voor de FlipBelt Zipper.

Welke maten FlipBelt zijn er?

De FlipBelt is geschikt voor iedereen. In onze webshop vind je de hardloopband van maat XXS tot XXL. De band dient goed aan te sluiten op het lichaam. Het is verstandig vooraf te bedenken op welke plek je de FlipBelt wilt gaan dragen. Is dit om je middel, kies dan voor een maatje kleiner dan je normaal gesproken kiest. Om je heupen juist een maat groter. Voor je heupen kun je de broekmaat aanhouden die je hebt. Je kunt er ook voor kiezen de FlipBelt laag op de heupen te dragen. Wij adviseren dan een maatje groter.

Gemakkelijk en snel bestellen

Het materiaal van de FlipBelt is erg stretchbaar en gemaakt van materiaal dat vocht afvoert. Het schuurt niet langs je lichaam en is ook nog eens licht van gewicht. Je voelt de band dus niet zitten tijdens het hardlopen. Wil je ook een Flipbelt om al je hardloop spullen in op te bergen? Plaats je bestelling gemakkelijk en snel online. Binnen twee werkdagen ontvang je je aankoop in huis. Heb je vragen over ons assortiment? Bel of mail ons, we staan je graag te woord.

ACCESSOIRES

http://www.flipbelt.nl/producto/million-mile-light/

Winkel zoeker

Zoek winkels met FlipBelt bij u in de buurt.

Onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en producten in uw inbox.

Winkel zoeker

Zoek winkels met FlipBelt bij u in de buurt.

Onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en producten in uw inbox.