Hardloopband telefoon

Je volledig focussen op het hardlopen is wel zo prettig. Bij ons kun je daarom terecht voor een unieke hardloopband voor je telefoon. Voortaan sport je ongestoord zonder dat je telefoon alle kanten op stuitert. Ook voor fitnessen of een andere sport is de FlipBelt ideaal. Je kunt er trouwens niet alleen je telefoon in kwijt, maar ook contant geld, sleutels, pinpas of je kleine muziekspeler. In ons assortiment vind je drie verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit een klassiek zwart exemplaar, een roze met zipper of een gele uitvoering met reflecterende details.

Hardlopen zonder zorgen

Dankzij het design blijft alles op z’n plek zitten en heb je je handen vrij zodat je je kunt richten op het sporten. De hardloopband heeft sterke naden en schuurt niet. Bovendien is de FlipBelt op meerdere manieren te dragen. Zo kun je ervoor kiezen de opening naar binnen of buiten te dragen. Wil je snel bij je spullen tijdens een marathon? Draag dan de opening naar buiten. Het is van belang dat de hardloopband goed aansluit op het lichaam, kies daarom altijd voor de juiste maat. Je broekmaat kun je in het algemeen aanhouden voor de maat van de FlipBelt. Om de band om je middel te dragen kies dan voor een maatje kleiner. Voor een band laag op de heupen, ga je voor een maat groter. Ben je niet helemaal zeker van de maat? Geen probleem je hebt recht op een 100% tevredenheidsgarantie.

Hardloopband kopen?

Zelf ervaren hoeveel voordelen onze hardloopband voor je telefoon te bieden heeft? Koop je band dan snel online. Wij hanteren een niet goed, geld terug beleid. Mocht het voorkomen dat de FlipBelt niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je deze retourneren. Vragen? Bel of mail ons gerust.

ACCESSOIRES

http://www.flipbelt.nl/producto/million-mile-light/

Winkel zoeker

Zoek winkels met FlipBelt bij u in de buurt.

Onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en producten in uw inbox.

Winkel zoeker

Zoek winkels met FlipBelt bij u in de buurt.

Onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en producten in uw inbox.