Retour en omruilen beleid

Bij FlipBelt streven wij naar 100% klanttevredenheid. Ben je niet tevreden met je FlipBelt of heb je toch een andere maat nodig? Geen probleem. Hieronder vindt je de precieze voorwaarden voor het retour sturen of omruilen van FlipBelt producten.

Hoeveel dagen heb ik om de FlipBelt te ruilen of terug te sturen?

Binnen 30 dagen kun je de FlipBelt probleemloos terugsturen voor welke reden dan ook. Na deze periode kun je de FlipBelt alleen retoursturen als deze kapot is gegaan of zijn functionaliteit verloren heeft door productiefouten.

Mijn FlipBelt zat goed, maar ik ben aangekomen/afgevallen. Wat doe ik?

Dit kan natuurlijk gebeuren! Door afvallen of aankomen kunnen kleding en accessoires anders gaan zitten. Helaas valt dit niet binnen de garantie.

Ik heb de kaartjes van mijn FlipBelt afgehaald. Kan ik hem dan nog terugsturen?

Dat kan! Als je de belt minder dan 30 dagen geleden gekocht hebt dan hebben wij alleen je naam en order nummer nodig.

Ik ben super tevreden over jullie service. Kan ik dat ergens laten weten?

Wij horen natuurlijk heel graag van tevreden klanten. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat potentiele klanten de mening horen van anderen zodat we weten waar ze aan toe zijn. Je zou ons enorm helpen door een review achter te laten op Facebook.com/flipbeltbenelux of op flipbelt.nl.

Hoe stuur ik het product terug?

Makkelijk: Download het onderstaande retourformulier, vul het in en stuur de producten + retourformulier naar:

Immaya Sports
T.A.V. Retours
Zwarteweg 31-33
2201 AA Noordwijk
Nederland

Indien je de producten terugstuurt omdat je iets fouts ontvangen hebt, nemen wij de kosten op ons. Neem in dit geval contact met ons op via info@flipbelt.nl. Zo niet, dan zijn de kosten voor de verstuurder. Deze variëren over het algemeen tussen de €2.45 en €6.95.

Heb je een pakbon of factuur? Stuur dan graag een kopie mee.

Ik heb een vraag die hier niet beantwoord wordt. Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons dagelijks van 9:00 tot 17:00 bereiken via office@immayasports.nl of +31 71 408 18 33.