Telefoonhouder voor hardlopen

Bereikbaar zijn of iemand kunnen bereiken tijdens het hardlopen is wel prettig. Wij hebben speciaal een telefoonhouder voor het hardlopen ontwikkeld. Deze originele elastische band is 7,5 centimeter breed dus geschikt voor vele afmetingen telefoons. Heb je een grote telefoon? Haal dan het hoesje eraf, dit scheelt vaak een aantal centimeters. Je kunt er trouwens niet alleen je telefoon in kwijt, maar ook je sleutels, pinpas, contant geld en andere persoonlijke bezittingen.

Minimalistisch ontwerp, maximaal comfort

Grote hardloopbanden en heuptassen zijn verleden tijd. De FlipBelt is in tegenstelling tot oude oplossingen licht van gewicht en comfortabel. Al je must-haves items draag je vanaf nu gemakkelijk bij je. Dankzij het elastische, platte ontwerp kun je er gemakkelijk alles inschuiven wat je eventueel nodig hebt tijdens het sporten of gewoon bij je wilt hebben. De platte naden helpt schuren voorkomen. De telefoonhouder is gemaakt van hoge kwaliteit micro polyester/lycra stof. Het voert vocht snel af, is sneldrogend en extra zacht. Regent het? Geen probleem, de band past perfect onder je jas of kleding.

Kies je favoriet

In onze webshop vind je diverse uitvoeringen van de FlipBelt. Het klassieke model beschikt over meerdere openingen waar je je spullen in op kunt bergen. Voor extra zekerheid bieden we de FlipBelt Zipper. Deze variant is tevens iets breder dan de originele FlipBelt. Sport je vaak in het donker en wil je extra opvallen? Kies voor de FlipBelt Reflective. Uiteraard is onze telefoonhouder voor hardlopen is uiteraard niet alleen geschikt voor hardlopen, maar ook voor fietsen, fitness, dansen en nog veel meer. Heb je een vraag over ons assortiment of over een bestelling? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

ACCESSOIRES

http://www.flipbelt.nl/producto/million-mile-light/

Winkel zoeker

Zoek winkels met FlipBelt bij u in de buurt.

Onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en producten in uw inbox.

Winkel zoeker

Zoek winkels met FlipBelt bij u in de buurt.

Onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en producten in uw inbox.